• side_banner

VELlykket INSTALLASJON AV RENE ROM-DØR I USA

Nylig fikk en av våre amerikanske kunder tilbakemeldinger om at de hadde installert renromsdørene som ble kjøpt hos oss.Vi ble veldig glade for å høre det og vil gjerne dele det her.
Den mest spesielle egenskapen til disse renromsdørene er at de er en engelsk tommerenhet som er forskjellig fra vår kinesiske metriske enhet, så vi bør overføre tommeenhet til metrisk enhet først, og så kan vi se at det er et presisjonsproblem som ikke spiller noen rolle fordi det er tillatt med 1 mm feil i renromsdørinstallasjon.Vi overbeviste denne USA-klienten om at vi gjorde renromsdører med tommeenhet før med en annen USA-klient.
Den andre spesielle funksjonen er at utsiktsvinduet er ganske stort sammenlignet med dørbladet, så vi produserte utsiktsvinduet basert på estimert andel fra hans oppgitte dørbilde.

Renromsdør

Den tredje spesielle funksjonen er at dobbeldørstørrelsen er ganske stor.Hvis vi gjør integrert én dørkarm, ville det ikke vært praktisk å levere.Derfor bestemmer vi oss for å dele dørkarmen i 3 deler øverst, blad og høyre side.Vi hadde allerede tatt noen installasjonsvideoer før levering og vist til denne klienten.

Dørramme for rent rom
Renromsdørinstallasjon

I tillegg er disse renromsdørene GMP-kompatible lufttette, som kan møte kundens krav til maskinverkstedet hans.Vi kan bruke vårt 50 mm tykke dørblad og tilpassede dørkarmtykkelse for å koble til denne gipsplaten.Bare ytterdøren er i flukt med denne veggen for å gjøre den penere.

Renromsverksted

Vi kan tilby alle slags tilpassede renromsdører etter forespørsel.Velkommen til å spørre oss snart!


Innleggstid: 19. mai 2023