• side_banner

EN NY BESTILLING AV VEEKOST TIL USA

veiebod
prøvetakingsstand
utleveringsstand

I dag har vi testet et sett med mellomstore veiekabiner som snart vil bli levert til USA.Denne veieboksen er standardstørrelse i vårt selskap, selv om de fleste veieboksene bør tilpasses etter kundens krav.Det er manuell VFD-kontroll fordi klienten krever billigere pris senere, selv om han foretrekker PLS-berøringsskjermkontroll i begynnelsen.Denne veiekabinen er modulært design og montert på stedet.Vi deler hele enheten i flere deler, slik at pakken kan legges i beholderen for å sikre vellykket dør-til-dør levering.Alle disse delene kan kombineres via noen skruer i kanten av hver del, så det er veldig enkelt å integrere dem sammen når den kommer til stedet.

Dekselet er laget av hel SUS304 rustfritt stål, fint utseende og lett å rengjøre.

3 nivåer av luftfiltreringssystem utstyrt med trykkmåler, sanntidsmonitor filterstatus.

Individuell lufttilførselsenhet, holder effektivt stabil og jevn luftstrøm.

Bruk gelforseglet hepa-filter med tetningsteknologi med negativt trykk, bestå enkelt PAO-skanningsverifisering.

Veiebås kalles også prøvetakingsbås og utleveringsbås.Det er en slags luftrensende utstyr som for det meste brukes i farmasøytiske, kosmetiske og mikroorganismestudier, etc. Det brukes som en inneslutningsløsning for veiing, prøvetaking, håndtering av kjemiske og farmasøytisk aktive produkter som pulver, væske, etc. Det interne arbeidsområdet er beskyttet av en vertikal laminær luftstrøm med delvis luftresirkulering for å skape et rent miljø med undertrykk ISO 5 for å unngå krysskontaminering.

Noen ganger kan vi også matche med Siemens PLC berøringsskjermkontroller og Dwyer trykkmåler som kundens krav.Du er alltid velkommen til å sende enhver forespørsel!


Innleggstid: 20. oktober 2023